Wednesday, 21 June 2017

Mealprep

Idag har dagen bestått av en kurs på jobbet, gym, mealprep och strax blir det ett till gympass.
Jag kokade idag ihop lunch jag kan ta med till jobbet för några dagar framåt. Det fick bli en gryta som i princip består av allt jag hittade i skåpet. Gillar att ha med flera olika ingredienser för att göra maten mer fyllig och därmed mättande. Jag har tidigare ogillat allt som har med bönor att göra, men detta är faktiskt sjukt gott! Värt att pröva. Enkelt och snabbt är det också, vilket passar mig som egentligen inte är någon höjdare på matlagning eller har tålamod att stå vid spisen flera timmar.

Recept:
Maletkött
Ris
Kidney bönor
Kikärter
Röda linser
Tomatkross

Jag stekte först maletköttet och kokade riset. Därefter blandade jag bara ihop alla ingredienser och grytan fick koka på låg värme tills allting var mjukt.